Antena Meniu Search
x

Cel mai tare job din lume l-a adus în România! Britanicul Ben Southall a mâncat prăjituri în Alba Iulia

Cel mai bun job din lume s-a transformat în cea mai bună viaţă din lume. Cea în care călătoreşti.  Un britanic, devenit celebru după ce a câştigat competiţia "Cel mai bun job din lume", a ajuns şi la noi în ţară.

Vezi și

Cel mai bun job din lume s-a transformat în cea mai bună viaţă din lume. Cea în care călătoreşti.  Un britanic, devenit celebru după ce a câştigat competiţia "Cel mai bun job din lume", a ajuns şi la noi în ţară.

Tânărul a venit să promoveze unul dintre cele mai frumoase oraşe, Alba Iulia.

Şi-a pus şorţul şi a gătit şi o prăjitură care va fi cunoscută tuturor celor care vor veni în Alba drept "Prăjitura Cetăţii".

După ce şi-a pus şorţul, Ben şi-a dat seama că n-o să-i fie uşor să dea gata preparatul dulce.

Masa era plină de ingrediente. Ciocolată, biscuiţi cu seminţe, lavandă, smochine, mango, cacao, brânză, cimbru, chilli, lapte.

Prăjitura este şi tradiţională, şi modernă. E inspirată din salamul de biscuiţi, dar conţine şi ingrediente precum lavanda.

Chef Cosmin Toma i-a ajutat pe cei doi soţi să gătească. De fapt, mai mult Ben a gătit, pentru că soţia lui, însărcinată, s-a ocupat de fotografii şi filmuleţe.

Pentru mine, unul care iubeşte să gătească, a fost un mod grozav de a învăţa un pic mai mult despre această zonă, despre diferite produse care pot fi puse laolaltă într-un anume preparat, pe care Alba Iulia o să şi-l însuşească", a spus britanicul.

Întocmai ca istoria ei, acest produs are ceva din ea, fructe, legume locale. Lapte, unt, cam tot ce se produce în zonă.

Pe viitor, preparatul va putea fi gustat de toţi turiştii care ajung în Alba Iulia, sub numele de "Prăjitura Cetăţii".

Ben şi Sophee sunt bloggeri de turism şi au venit pentru prima dată în România. În Alba, vor rămâne până săptămâna viitoare, iar toate impresiile lor vor ajunge mai apoi pe cele mai celebre bloguri şi site-uri de turism.

Acum 8 ani, Ben a câştigat o competiţie numită "Cel mai bun job din lume". Din peste 34 de mii de participanţi, britanicul a fost ales să meargă pe nişte insule din Australia.

Ce scria în fişa postului? Scufundări, monitorizarea balenelor, hrănirea peştilor exotici, plimbări cu barca sau pe jos, pe plaje de vis.

Cel mai bun job din lume a devenit cea mai bună viaţă din lume, pentru că Ben şi-a dat seama că fericit e atunci când călătoreşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cel mai tare job din lume l-a adus în România! Britanicul Ben Southall a mâncat prăjituri în Alba Iulia