Antena Meniu Search
x

Bărbatul de 40 de ani şi 310 kilograme a ajuns la spitalul din Timişoara

După un drum chinuitor de 12 ore, bărbatul de 40 de ani şi 310 kilograme a ajuns la spitalul din Timişoara, unde este pregătit pentru o intervenţie chirurgicală care îi va schimba viaţa. Medicii îi vor tăia 90% din stomac.

Vezi și

 O intervenţie dificilă pentru că bărbatul suferă de multe alte boli, iar medicii se tem de complicaţii. Abia după câteva luni de la operaţie, Robert ar putea ajunge să cântărească 150 de kilograme.

Minunea din viaţa lui Robert stă acum în mâinile şi priceperea unei echipe de medici din Timişoara.

După 14 ani de chin în care Robert s-a îngrăşat aproape 20 de kilograme la fiecare 12 luni după ce şi-a tratat o depresie severă, a venit momentul decisiv pentru salvarea lui.

Robert abia respiră. Ca să ajungă în siguranţă la Timişoara, după un drum de 12 ore, a avut alături de o întreagă echipă medicală. Zece pompieri l-au purtat pe braţe, într-un scaun metalic făcut de tată special pentru fiul său. La Timişoara a fost supus deja primelor investigaţii.

Operaţia nu va fi făcută imediat. Robert suferă de o afecţiune a inimii, are diabet şi respiră doar cu ajutorul aparatelor. Iar medicii au nevoie de timp şi de analize complete.

Intervenţia va fi urmată de altele, abia după ce Robert va ajunge la greutatea de 200 de kilograme. Robert va urma o dietă strictă şi va fi consiliat de psihologi. Altfel, obezitatea de care suferă riscă să-i scurteze viaţa.

Atunci, Robert va putea spune că pentru el începe o nouă viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul de 40 de ani şi 310 kilograme a ajuns la spitalul din Timişoara