Antena Meniu Search
x

Cinci muncitori prinşi sub un mal de pământ în Timiş. Unul dintre ei a murit, iar pompierii încearcă să îi recupereze trupul

Unul dintre cei cinci bărbaţi prinşi sub pământ în Timiş a fost declarat decedat. Când a avut loc accidentul, muncitorul lucra la o canalizare în localitatea Bacova. 

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 14:37

Bărbatul prins sub un mal de pământ în Timiş a fost declarat decedat.
Bărbatul prins sub un mal de pământ în Timiş a fost declarat decedat. - Profimedia

Cinci bărbaţi au fost prinşi sub un mal de pământ în timp ce lucrau la o canalizare din localitatea Bacova, judeţul Timiş. Unul dintre ei a fost declarat decedat. Acesta avea 43 de ani.

Unul dintre bărbaţii care lucrau la o canalizare în Timiş a fost declarat decedat

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, Lugoj și Stației Buziaș intervin în localitatea Bacova pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat. 

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, două buldoexcavatoare și o ambulanță SMURD cu medic. 

În urma cu puțin timp, a fost găsit trupul victimei. În acest moment se intervine pentru extragerea la suprafață.

Ceilalţi patru muncitori care au fost prinşi sub malul de pământ sunt în viaţă. Doar unul dintre aceştia se află la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Cinci muncitori prinşi sub un mal de pământ în Timiş. Unul dintre ei a murit, iar pompierii încearcă să îi recupereze trupul