Antena Meniu Search
x

Băsescu a plecat în lacrimi, la o bere

Preşedintele Traian Băsescu a trăit cu emoţie ultimele minute la Cotroceni. A primit onorurile militare pentru ultima dată şi a sărutat steagul naţional cu ochii în lacrimi

Vezi și

Preşedintele Traian Băsescu a trăit cu emoţie ultimele minute la Cotroceni. A primit onorurile militare pentru ultima dată şi a sărutat steagul naţional cu ochii în lacrimi. 

Cu lacrimi în ochi. Aşa şi-a terminat Traian Băsescu mandatul de preşedinte al României. La fel cum l-a început.

Cei zece ani furtunoşi, în care căpitanul a mai scăpat corabia de sub cotrol, s-au încheiat. Cu multe amintiri, două suspendări şi câteva regrete, Traian Băsescu a părăsit Palatul Cotroceni.

Şi-a lăsat haina de preşedinte şi a îmbrăcat-o pe cea de om liber. Prima oprire, primul interviu la o publicaţie centrală. Iar de acolo, n-a plecat cu mâna goală.

Omul obişnuit Traian Băsescu n-a desfăcut sticla de whiskey. A pus-o la păstrare. S-a bucurat, însă, de multe poze, mai ales cu domnişoarele.

De la berărie, Traian Băsescu a plecat la un concert de crăciun susţinut de o orchestră vieneză. Acolo vor merge şi preşedintele Klaus Iohanis şi premierul Victor Ponta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Băsescu a plecat în lacrimi, la o bere