Antena Meniu Search
x

Bătăi ca-n filme la două spitale din Timişoara şi Bucureşti

Incidente şocante au provocat anchete în doua spitale din ţară. Doi angajaţi s-au luat la bătaie pe holul spitalului Judeţean din Timişoara. Este anchetă şi la Spitalul Universitar din Bucureşti. Mai multe infirmiere au fost filmate când loveau şi ameninţau câţiva pacienţi.

de Redactia Observator

la 16.05.2019, 17:37

Vezi și

Incidente şocante au provocat anchete în doua spitale cunoscute din ţară. Doi angajaţi, un paznic şi o infirmieră, s-au luat pur şi simplu la bătaie pe holul spitalului Judeţean din Timişoara. Este anchetă şi la Spitalul Universitar din Bucureşti după ce mai multe infirmiere au fost filmate când loveau şi ameninţau câţiva pacienţi.

După ce a fost postată pe reţelele de socializare, filmarea a devenit virală şi a strâns mii de distribuiri şi de comentarii de la oameni revoltați.

Trei infirmiere de la Spitalul Universitar Bucureşti jignesc şi lovesc pacienţii

În imagini se vede clar cu infirmierele jignesc, bruschează şi chiar lovesc pacienţii aflaţi în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar din Bucureşti.

Reacţia ministrului Sorina Pintea nu a întârziat să apară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi conducerea spitalului a transmis, printr-un comunicat, că se delimitează de comportamentul şocant al celor trei angajate. O comisie de disciplină va stabili care vor fi sancţiunile pentru cele trei infirmiere. 

Doi angajaţi de la Spitalul Judeţean Timişoara s-au bătut pe holuri

Un alt incident violent a avut loc şi pe holurile Spitalul Judeţean din Timişoara. Aici, prototagoniştii scandalului au fost  doi dintre angajaţi. 

Cei doi colegi s-au luat la bătaie când agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital, după încheierea programului de vizită.

De la reproşuri până la lovituri a fost doar un pas. 

Martorii incidentului au intervenit să-i despartă pe cei doi. Chemaţi prin 112, poliţiştii au pus capăt scandalului.

Atât agentul de pază cât şi infirmiera au depus plângeri la poliţie iar conducerea spitalului face o anchetă internă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bătăi ca-n filme la două spitale din Timişoara şi Bucureşti