Antena Meniu Search
x

Violenţă extremă într-o şcoală din Oradea! O elevă de liceu, bătută cu bestialitate de colegele ei din cauza unei bârfe

O fată de clasa 9-a a fost lovită cu sălbăticie şi călcată în picioare de trei eleve de-o seamă cu ea. Victima a fugit de la ore după ce a primit un telefon de la una din agresoare care voia să ceară socoteală pentru o bârfă. S-au întâlnit într-un parc, lângă şcoală. Acolo a fost încolţită. Răzbunarea a fost postată pe Facebook şi i-a şocat pe părinţi, dar şi pe profesori. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Vezi și

O fată de clasa 9-a a fost lovită cu sălbăticie şi călcată în picioare de trei eleve de-o seamă cu ea. Victima a fugit de la ore după ce a primit un telefon de la una din agresoare care voia să ceară socoteală pentru o bârfă. S-au întâlnit într-un parc, lângă şcoală. Acolo a fost încolţită. Răzbunarea a fost postată pe Facebook şi i-a şocat pe părinţi, dar şi pe profesori. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Eleva este lovită cu o ură aproape animalică. Una dintre bătăuşe o trânteşte la pământ. O alta se repede şi o loveşte şi ea cu sete. Dar tot nu se satură. Mai mult, bătăuşele le încurajează şi pe celelalte fete să li se alăture. În tot acest timp, şocată, victima stă ghemuită la pământ şi nu îndrăzneşte să ridice un deget.

Pe filmare, se aud şi voci de băieţi, dar niciunul nu intervine să pună capăt spectacolului.

Bătaia ar fi pornit de la o vorbă-n vânt. Victima ar fi înjurat-o pe una dintre agresoare, fostă colegă de liceu iar acesta a confruntat-o împreună cu prietenele ei. Degeaba a negat ulterior. Agresoarele nu vor să audă scuze, ci vor să se răzbune. Una din prietenele elevei jignite sare la bătaie.

Scena, extrem de violentă, s-a petrecut într-un părculeţ, între blocuri, din spatele şcolii. La şcoală s-a întrunit comisia de disciplină.

Imaginile, filmate cu telefonul mobil, au fost distribuite pe Facebook. Poliţiştii au mers şi ei la şcoală.

Poliţiştii au întocmit dosar penal. Agresoarele nu pot fi exmatriculate pentru că toate sunt eleve în clasa a 9-a, iar învăţământul este obligatoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Violenţă extremă într-o şcoală din Oradea! O elevă de liceu, bătută cu bestialitate de colegele ei din cauza unei bârfe