Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevă din Fălticeni bătută crunt în stradă de patru fete, doar pentru că i-a spus "creața" uneia dintre ele (Video)

O adolescentă a fost bătută crunt în stradă, la Fălticeni, de patru fete, toate de clasa 10-a. La bătaie au participat cel puţin 10 persoane, care privesc grozăvia fără milă. 

de Daniel Murărescu

la 05.03.2020 , 18:42

  • O adolescentă din Fălticeni a mâncat bătaie în stradă de la patru fete.
  • Agresoarele s-au simtit jignite pentru ca victima i-a spus uneia dintre ele "creato".

O adolescentă a fost bătută crunt în plină zi, la Fălticeni, de patru fete, toate de clasa a zecea. La încăierare au participat cel puţin zece persoane, care au privit grozăvia fără milă.

Dintr-un motiv necunoscut amuzamentul a fost general, deşi tânăra a strigat după ajutor sub ploaia de pumni şi de picioare.

Altercaţia a avut loc chiar lângă fostul cinematograf din Fălticeni, la câțiva metri de principala alee pietonală din municipiu.

Vezi și

Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Adolescenta, bătută din orgoliu

Toate cele cinci fete implicate în altercație s-au prezentat la Poliția din Fălticeni, cu părinții, după apariția imaginilor pe internet.

Motivul pentru care cele patru eleve au bătut-o pe adolescentă este pe cât de incredibil, pe atât de bizar.

Fata s-a adresat uneia dintre ele cu apelativul "creațo" sau "creața", fapt considerat jignire majoră de respectiva, care și-a luat câteva prietene și a pornit să-i dea o lecție de neuitat rivalei.

Victima va depune plângere, iar polițiștii au deschis deja dosar pentru loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totuși, în cel mai rău caz, bătăușele vor primi doar o amendă, iar victima va rămâne cu loviturile încasate, umilința și, din nefericire, sechele.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Elevă din Fălticeni bătută crunt în stradă de patru fete, doar pentru că i-a spus "creața" uneia dintre ele (Video)