Antena Meniu Search
x

Video Bătaie între un polițist și un tânăr băut în Satu Mare

Imagini şocante au fost făcute publice de un taximetrist din Satu Mare. Omul a sunat la poliţie după ce unul dintre clienţii pe care îi avea în maşină a devenit violent când i s-a cerut să poarte mască.

de Redactia Observator

la 21.03.2021, 10:01

Vezi și

Intervenţia poliţiei s-a transformat într-o încăierare între tânărul agresiv şi unul dintre agenţi.

Un tânăr din Satu Mare s-a luat la bătaie cu poliţiştii

Acesta din urmă l-a lovit pe tânăr şi a scos arma pentru a-l imobiliza. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. Poliţiştii spun că bărbatul pe care încercau să-l imobilizeze a fost violent. Ar fi sărit la agenţi, i-ar fi rupt uniforma unuia dintre ei şi l-ar fi lovit în dreptul umărului. În imagini se vede cum şi poliţistul îl loveşte cu piciorul pe tânărul de 32 de ani, înainte să scoată pistolul. 

-Bă, Cristi, bă!

Pe acelaşi subiect

-Culcat am zis! Culcat! 

-Tragi de mine, mă, omule?

-Nu!

-Culcat am zis!

Poliţiştii au fost chemaţi de un şofer de taxi care a şi filmat întreaga scenă. Tânărul pe care agenţii se chinuie să-l reţină n-ar fi purtat mască şi s-ar fi purtat agresiv. Prietenul acestuia încearcă acum să aplaneze conflictul. Se pune între agent şi bărbat. În cele din urmă, tânărul este încătuşat, învârtit de poliţist şi trântit la pământ. Prietenul acestuia tot încearcă să detensioneze situaţia. 

După audieri, tânărul agresiv a fost dus în faţa unui procuror cu propunerea de arestare preventivă. Însă, anchetatorul a decis să-l cerceteze în stare de libertate. Măsura este criticată de sindicatul poliţiştilor, Europol.

Scandal şi la Bârlad, tot pe tema nepurtării măştii

Un eveniment similar a avut loc la Bârlad, unde un poliţist local a fost bătut, după ce i-a atras atenţia un cetăţean că nu poartă mască. Conflictul a început după ce bărbatul care nu avea mască de protecţie s-a întâlnit cu un echipaj de poliţişti locali. Aceştia i-ar fi sugerat să-şi acopere nasul şi gura şi să se legitimeze, moment în care tânărul ar fi devenit agresiv şi l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti. 

De aici până la un scandal general a fost doar un pas. Poliţiştii au cerut întăriri, după ce au fost înconjuraţi de localnicii veniţi să-l ajute pe tânărul agresiv. La faţa locului a mai venit un echipaj de poliţie, dar bătaia generală s-a încheiat abia după intervenţia jandarmilor. După scandal, poliţiştii au făcut plângere pentru ultraj. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pe numele tânărului violent, dar de cercetări mai sunt vizaţi şi alţi participanţi la bătaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bătaie între un polițist și un tânăr băut în Satu Mare