Antena Meniu Search
x

Bătrână de 81 de ani din Neamţ, viaţă de coşmar alături de fiul său. A torturat-o şi a încercat să o arunce în fântână de şase ori

Momente de coşmar trăite de o bătrână alături de fiul său, în comunea nemţeană Borleşti. Femeia de 81 de ani a fost torturată de cel căruia i-a dat viaţă. Propriul fiul a încercat să o arunce în fântână de şase ori, nu înainte de a bate-o şi de a o lega la gură ca să nu ţipe.

de Monica Palade

la 01.06.2021, 15:41

Bătrână de 81 de ani din Neamţ, viaţă de coşmar alături de fiul său. A torturat-o şi a încercat să o arunce în fântână de şase ori - Shutterstock

Coşmarul femeii a început după ce a încercat să îl încurajeze pe bărbatul de 53 de ani să îşi facă o casă pe un teren pe care îl deţinea. Evident, acesta s-a opus şi nu a vrut să părăsească locuinţa părintească. lucru cu care fiul nu era deloc de acord, nedorind să plece din casa părintească.

Pe 23 mai 2021, bătrâna a reluat discuţia, însă fiul, aflat în stare de ebrietate, a început să o lovească cu bestialitate. Şi-a împins mama pe scări, iar pentru că aceasta ţipa a legat-o la gură cu o cârpă, după care a continuat să o lovească cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre.

Mai apoi, a apucat-o pe bătrână de păr şi a târât-o aproximativ 50 de metri, până la fântâna din grădina gospodăriei. Era decis să-şi omoare mama, în acest scop ridicând ambele obloane, intenţia fiind să o arunce în puţ.

Viaţă de coşmar alături de fiul său

Pe acelaşi subiect

A fost momentul când celălalt frate sosit la casa bătrânei a intervenit şi mama a fost salvată. Însă când acesta a plecat, bărbatul a avut o nouă tentativă de a o arunca în puţ.

După cum au declarat anchetatorii, au fost şase astfel de încercări, iar la un moment dat, când Gheorghe Lupan plecase iar până în curte, octogenara a reuşit să se târască mai departe de locul unde i se pregătea moartea, prinzându-se de trunchiul unui pom. Acolo a găsit-o celălalt fiu, care a cerut ajutor la numărul unic de urgenţă 112.

Victima a ajuns la spital, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial, echimoze, escoriaţii toracice şi comoţie cerebrală.

Poliţiştii l-au ridicat pe Gheorghe Lupan, iar ulterior a fost arestat preventiv de magistraţii din cadrul Tribunalului Neamţ, acuzaţia adusă fiind tentativă de omor sub forma violenţei în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bătrână de 81 de ani din Neamţ, viaţă de coşmar alături de fiul său. A torturat-o şi a încercat să o arunce în fântână de şase ori