Antena Meniu Search
x

Bătrână de 84 de ani, umilită de doctori

O femeie din Botoşani, bătrână şi bolnavă, vai de ea, a fost umilită chiar de cei care ar fi trebui să-i întindă o mână de ajutor. Timp de 4 ore a fost ţinută în ambulanţă, chiar în faţa Spitalului de Recuperare, fără ca doctorii să se uite la ea

Vezi și

O femeie din Botoşani, bătrână şi bolnavă, a fost umilită chiar de cei care ar fi trebuit să-i întindă o mână de ajutor. Timp de 4 ore a fost ţinută în ambulanţă, în faţa Spitalului din Botoşani, fără ca doctorii să se uite la ea

Deşi fusese trimisă tocmai de la Iaşi, medicii au refuzat în mod repetat să o interneze, din varii motive. Până la urmă, femeia a ajuns pe patul de spital. 

În tot acest timp, bătrâna parcă s-a îmbolnăvit şi mai rău. Aşteptând. Slăbită şi amorţită, implora milă. Din priviri. Nici glas nu mai avea să ceară ajutor.

Femeia de 73 de ani, din Botoşani a fost dusă cu ambulanţa de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi la Spitalul de Recuperare Botoşani. Medicul de la Iaşi, care s-a ocupat de ea, i-a recomandat recuperare la un spital apropiat de casă. Adică la cel din Botoşani. Numai că acolo.

În plus, medicii de serviciu de la Spitalul din Botoşani spun că nu i-a anunţat nimeni că pacienta este adusă la ei.

Doctorul din Iaşi îi contrazice. Susţine că a anunţat transferul, prin telefon, cu o zi înainte dar n-a avut ambulanţă liberă să trimită pacienta decât a doua zi.

În cele din urmă, bătrâna a fost internată la Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bătrână de 84 de ani, umilită de doctori