Antena Meniu Search
x

O nouă variantă a metodei "Accidentul" a lăsat o bătrână fără economiile de-o viață

Escrocii perfecţionează metoda "Accidentul"! O bătrână din Piatra Neamţ a rămas fără niciun ban, după ce a fost sunată de o femeie, care s-a recomandat ca funcționar la Casa de Asigurări de Sănătate. Individa i-a cerut 20 de mii de lei pentru operaţia fiicei ei, rănită într-un accident. I-a spus că va veni cineva să ia banii, aşa că să fie pregătită.

Vezi și

Escrocii perfecţionează metoda "Accidentul"! O bătrână din Piatra Neamţ a rămas fără niciun ban, după ce a fost sunată de o femeie, care s-a recomandat ca funcționar la Casa de Asigurări de Sănătate. Individa i-a cerut 20 de mii de lei pentru operaţia fiicei ei, rănită într-un accident. I-a spus că va veni cineva să ia banii, aşa că să fie pregătită. Fără să stea pe ganduri, bătrâna a scos toţi banii pe care îi avea în bancă şi i-a pus în mâna necunoscutui. Abia apoi i-a dat prin cap să-şi sune fata, care era bine, sănătoasă. 

Totul s-a întâmplat în mai puţin de 30 de minute. Bătrâna a primit un telefon de la o femeie care s-a recomandat ca fiind funcționară la Casa de Asigurări de Sănătate.

Panicată, femeia nu şi-a dat seama că este victima unei înscenări. Mai ales că interlocutoarea părea foarte credibilă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia a luat toţi banii pe care îi avea, 20 de mii de lei, şi i-a dat aşa-zisului "curier" trimis de funcţionara de la Casa de Asigurări chiar la uşa bătrânei.

Poliţia îi caută acum pe şarlatani şi averizează încă odată asupra metodelor folosite de escroci.

Autorităţile fac un apel ca toţi cei care sunt abordați de necunoscuţi care le solicită bani să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O nouă variantă a metodei "Accidentul" a lăsat o bătrână fără economiile de-o viață