Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cauza pentru care o femeie a fost umilită și după moarte. A fost nevoie de pompieri pentru a-i scoate sicriul la stradă

Doi bătrâni au fost umiliţi şi abandonaţi de autorităţi la doi paşi de Capitală, în Voluntari!

de Redactia Observator

la 11.11.2017 , 20:33

Doi bătrâni au fost umiliţi şi abandonaţi de autorităţi la doi paşi de Capitală, în Voluntari! De ani întregi, cei doi nu au mai putut ajunge la casa lor, decât printr-o strâmtoare de 90 de centimetri. Bătrâna a murit cu of-ul că nimeni nu i-a scos din închisoarea numită casă.

Nici salvarea nu putea ajunge la ea, iar pompierii s-au chinuit să-i ducă sicriul la şosea. Totul după ce o vecină şi-a extins proprietatea pe drumul public şi nu le-a mai permis accesul.

La 77 de ani, bătrânul plânge când se gândeşte că soţia lui nu a scăpat de umilinţă nici pe ultimul drum. Bătrâna spunea oricui avea timp să o asculte că e captivă în propria locuinţă. Medicii nu puteau ajunge niciodată la ea.

Vezi și

După câteva luni, femeia a murit cu gândul că nimeni nu i-a făcut dreptate. Pompierii voluntari s-au chinuit să-i scoată sicriul din casă.

Familia Vasile a avut cândva drum până la şosea, dar nişte vecini au construit pe domeniul public şi le-au blocat accesul. Acum, bătrânul nu are nici apă curentă şi nici gaze. Nimeni nu poate trage conductele până la casa lui. 

De aproape 17 ani, Nea' Gica si Tanti Dobrita sunt obligati sa ajunga la sosea pe o poteca pe care niciodata nu incap doi oameni, asa cum nu a incaput nici sicriul femeii, in urma cu cateva zile, pentru ca spatiul nu este mai mare de 90 de centimetri. 

Bătrânii au mers de nenumărate ori la primărie, cu actele de proprietate în mână.

Acum, reprezentaţii primăriei spun că femeia care s-a făcut stăpână pe domeniul public trebuie obligatoriu expropriată. 

Andreea Constantinescu, Primăria Voluntari: "Măsurătorile nu au putut fi realizate, întrucât unul dintre proprietari a refuzat accesul în proprietatea sa."

În curtea femeii este şi un stâlp de electricitate, la care echipele de muncitori nu pot ajunge. Până când situaţia va fi rezolvată, oamenii se roagă să nu fie nevoie de intervenţia echipajelor medicale sau a pompierilor, pentru că autospecialele trebuie să se oprească la zeci de metri distanţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Cauza pentru care o femeie a fost umilită și după moarte. A fost nevoie de pompieri pentru a-i scoate sicriul la stradă