Antena Meniu Search
x

Bătrânică de 82 de ani, furată de toți banii de pensie prin metoda "dezinfecția"

Epidemia de coronavirus pare că îi inspiră pe escroci. A apărut o nouă metodă de înşelăciune: dezinfecţia anti-Covid. A păţit-o deja o femeie în vârstă de 82 de ani din localitatea Aiud. Bătrâna s-a trezit cu două femei la uşă care i-au spus că au venit să-i dezinfecteze casa. Doar că, în timp ce se făceau că muncesc, i-au furat toţi banii din casă. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma lor.

de Redactia Observator

la 20.10.2020, 14:04

Vezi și
  • Cele două escroace i-au furat bătrânei pensia de 1.100 de lei
  • Polițiștii fac apel la cetățeni să nu primească în casă persoane necunoscute

Bătrâna le-a povestit oamenilor legii că cele două femei au sunat la poartă şi i-au spus că se vor ocupa de dezinfecţia gospodăriei, care ar fi obligatorie de când numărul îmbolnăvărilor de Covid-19 a crescut în toată ţara. În plus, i-au spus victimei că ea trebuie să plătească serviciile.

"Trebuie să dezinfectăm casa şi toate alea. Că trebuie să facem hârtie, că trebuie să dau 30 de lei, că a fost control", povestește femeia.

Femeile au încercat apoi să-i distragă atenţia bătrânei pentru a putea căuta bani şi lucruri de valoare în casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Escroacele au plecat cu toată pensia femeii, de 1.100 de lei. Iar odată ce au ieşit din curte, s-au făcut repede nevăzute. Vecinii sunt speriaţi şi spun că astfel de practici nu sunt o noutate.

"Foarte urât, în ziua de astăzi după cum e şi Covidul ăsta, pe care prinde, să profite, pe care prinde mai slab. Nici înainte când eram mai tânără nu-i primeam, d-apăi acum? Mi-e frică! Când bate la uşă mă uit.", a fost de părere vecina victimei.

Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: Să fie atenţi atunci când li se oferă diverse servicii şi să nu primească în locuinţa lor persoane care nu pot fi de încredere, care nu le prezintă o legitimaţie şi care nu pot practic să-şi justifice prezenţa în zona locuinţei lor.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă acum să le identifice şi să dea de urma celor două femei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bătrânică de 82 de ani, furată de toți banii de pensie prin metoda "dezinfecția"