Antena Meniu Search
x

Caz șocant în Argeș! Un bărbat bătut înainte de Paște a fost dus de 4 ori la spital și de 4 ori a fost trimis acasă. A cincea oară a ajuns în comă, iar medicii nu l-au mai putut salva

Un bărbat de 39 de ani a fost transportat de patru ori la spital, după ce a fost bătut înainte de Paște, dar de tot atâtea ori a fost trimis acasă. A cincea oară, bărbatul a ajuns în comă la spital, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Rudele bărbatului din Cocu, județul Argeș, susțin că acesta ar fi fost bătut de cineva, înainte de Paște, după ce s-a dus la un restaurant să sărbătorească ziua unui prieten.

El ar fi fost lăsat la câțiva kilometri de casă, iar rudele l-au dus la spital cu o mașină, deoarece victima acuza dureri. I s-a dat un tratament și a fost trimis acasă.

Apoi, pentru că bărbatul nu se simțea bine a fost chemată ambulanța, dar după ce a ajuns la spital, a fost trimis din nou acasă.

Pe acelaşi subiect

Victima a fost transportată a treia oară la spital, de o rudă, dar iar nu a fost internat. Bărbatul din Cocu a ajuns și a patru oară la spital, iar spre drumul de întoarcere spre casă i s-a făcut rău, fiind chemată din nou ambulanța, care l-a preluat pe bărbat, deja în comă.

Medicii nu au mai reușit să-l salveze.

Familia a făcut plângere la poliție pentru bătaie, în acest caz fiind întocmit dosar pentru lovituri cauzatoare de moarte, dar și împotriva medicilor, care l-au trimis de patru ori acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Caz șocant în Argeș! Un bărbat bătut înainte de Paște a fost dus de 4 ori la spital și de 4 ori a fost trimis acasă. A cincea oară a ajuns în comă, iar medicii nu l-au mai putut salva