Antena Meniu Search
x

Bebeluşul aruncat de mama sa, într-un sac, pe malul unui pârâu, este internat la Terapie Intensivă. A fost găsit în şoc hipotermic

Un băieţel a fost aruncat de mama lui, imediat după naştere, într-un sac, pe malul unui pârâu din Maramureş. Nu se ştie cât a stat acolo, dar îngerul lui a fost o asistentă medicală care l-a auzit plângând şi l-a salvat. Bebeluşul este acum la spital, unde a primit şi un nume: Luca. Poliţia nu i-a găsit încă mama.

Vezi și

Un băieţel a fost aruncat de mama lui, imediat după naştere, într-un sac, pe malul unui pârâu din Maramureş. Nu se ştie cât a stat acolo, dar îngerul lui a fost o asistentă medicală care l-a auzit plângând şi l-a salvat. Bebeluşul este acum la spital, unde a primit şi un nume: Luca. Poliţia nu i-a găsit încă mama.

Luca a plâns şi după ce mama lui l-a aruncat pe malul unui pârâu, imediat după ce l-a născut. Din sacul alb în care a fost abandonat, băieţelul şi-a strigat dreptul la viaţă. Şi a fost salvat. O femeie care se întorcea de la câmp l-a auzit. 

Femeia, asistentă medicală de profesie şi mamă, şi-a dat seama imediat că bebeluşul este în pericol. L-a scos din sac şi l-a învelit în bluza ei, apoi a chemat ambulanţa şi poliţia.

Copilul era în şoc hipotermic şi murdar de pământ. Cel mai probabil fusese născut chiar pe malul apei. Pe mamă n-a văzut-o nimeni. Oamenii cred că femeia era doar în trecere prin ŞOMCUTA MARE.  

Copilul este internat acum în Baia Mare, la terapie intensivă.  Poliţia îi caută mama, iar protecţia copilului l-ar putea prelua când va fi externat.  Cel mai important, spun medicii, este că Luca a fost găsit la timp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Bebeluşul aruncat de mama sa, într-un sac, pe malul unui pârâu, este internat la Terapie Intensivă. A fost găsit în şoc hipotermic