Antena Meniu Search
x

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul

Pe Bianca Drăguşanu o dau hainele afară din casă. La propriu. Blonda îşi vinde apartamentul în care a stat cu Victor, pentru că nu mai are spaţiu în garderobă.

Vezi și

Pe Bianca Drăguşanu o dau hainele afară din casă. La propriu. Blonda îşi vinde apartamentul în care a stat cu Victor, pentru că nu mai are spaţiu în garderobă.

Bianca Drăguşanu le-a spus jurnaliştilor de la Click că vrea să-şi vândă locuinţa cu 140 de mii de euro.

" Îmi doresc o casă mare, cu un dressing spaţios, în care să îmi încapă şi colecţia de pantofi. Investesc foarte mult în haine şi în accesorii, am o obsesie pentru câteva branduri, aşa că am nevoie de mai mult loc. Nu am avut timp să caut o nouă casă, aştept să o vând pe asta şi vedem după. Acum aştept să mă cheme agentul, să merg la vizionări. "

După s-a căsătorit în grabă şi a divorţat şase luni mai târziu, Bianca Drăguşanu l-a convins pe Victor Slav să mai acorde o şansă iubirii lor.

"Oamenii greşesc, dar învaţă din asta. Cu siguranţă vom mai greşi unul faţă de altul, dar sper că nu atât de grav. Sunt om şi nu pot fi perfectă. În momentul în care mi-am dat seama că îl pierd, am realizat ce mult înseamnă pentru mine şi am încercat să-l aduc înapoi, deşi e foarte greu să recucereşti un om care şi-a pierdut încrederea în tine. Părinţii noştri sunt foarte fericiţi că suntem din nou împreună, mai ales mama mea."

La fel de bine par să meargă toate şi pe plan profesional pentru frumoasa blondă.

"La un moment dat, un regizor american a venit în România, i-au fost arătate nişte fotografii şi a vrut să ia legătura cu mine, dar am plecat în vacanţă. Dar vom vorbi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul