Antena Meniu Search
x

Observator Special: Biserica ofera ajutor. Dar doar la ore fixe!

Exista biserici in care preotii sunt de negasit in timpul saptamanii, macar pentru o vorba calda pentru suflet. Cat despre ajutor material nici nu poate fi vorba.

Vezi și

Reporterii Observatorului au intrat in pielea unui personaj care isi cauta un adapost intr-o Casa a Domnului. I-au gasit doar pe vanzatorii de lumanari care ne-au explicat cu toata bunavointa ca Biserica primeste, nu da.

Deghizati in cersetori, reporterii Observator au mers azi la o biserica din Drumul Taberei sub pretextul ca nu au locuinta si nici ce manca. Preotul nu e in lacasul de cult, insa l-au gasit pe vanzatorul de lumanari, care nu se sfieste sa vorbeasca in numele fetei bisericesti.

Dialogul incredibil, in materialul video!

Turlele bisericii, netermiate din lipsa de fonduri au prioritate in fata enoriasilor. Pus in fata camerei de luat vederi, vanzatorul de lumanari nu recunoaste ca, in urma cu doar cateva minute, a dat afara din biserica un om aflat la ananghie.

Dupa esecul de la aceasta biserica, reporterii Observator si-au continuat drumul. Au gasit un alt lacas de cult, dar nu si cu cine sa vorbeasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Biserica ofera ajutor. Dar doar la ore fixe!