Antena Meniu Search
x

Black Friday 2018 a început! În doar opt ore, s-au vândut aproape 55 de milioane de produse, dublu faţă de anul trecut

Black Friday 2018 a început oficial! Şi se anunţă cel mai important din istorie, spun comercianţii. În doar 8 ore, aproape 55 de milioane de produse s-au evaporat. Un volum aproape dublu faţă de anul trecut.

Vezi și

Black Friday 2018 a început oficial! Şi se anunţă cel mai important din istorie, spun comercianţii. În doar 8 ore, aproape 55 de milioane de produse s-au evaporat. Un volum aproape dublu faţă de anul trecut. Magazinele şi-au făcut stocuri uriaşe. Maşini, televizoare şi telefoane sunt la jumătate de preţ. Hainele sunt reduse chiar şi cu 90 la sută, iar autoturismele costă cu câteva mii de euro mai puţin.

Majoritatea magazinelor cu oferte de acest Black Friday au dat startul reducerilor încă de la miezul nopţii, astfel încât în mai puţin de 2 ore unele stocuri erau deja epuizate.

În cel mai mare depozit din România, pregătirile pentru Vinerea Neagra a Reducerilor erau ieri în toi. Peste 3 milioane de articole au fost disponibile pentru clienţii care vor să prindă o ofertă online.

Importat din Statele Unite ale Americii, conceptul Black Friday a apărut în România în 2011. De atunci, vânzările din Vinerea Reducerilor au crescut de 10 ori pe toate sectoarele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Black Friday 2018 a început! În doar opt ore, s-au vândut aproape 55 de milioane de produse, dublu faţă de anul trecut