Antena Meniu Search
x

Bloc evacuat din cauza unui incendiu, in Capitala

Momente tensionate intr-un bloc din cartierul bucurestean Vitan. Toti locatarii au fost nevoiti sa evecueze imobilul, dupa ce un apartament a inceput sa arda violent.Proprietara, care se deplasa greu, n-a reusit sa se mai salveze din calea flacarilor si a fumului.

Vezi și

Cinci oameni, printre care si un bebelus de trei luni si un copil de patru ani, au fost scapati din infern cu ajutorul pompierilor.

Haosul s-a instalat cu putin timp inainte de miezul noptii. Cativa locatari au simtit mirosul puternic de fum si au dat alarma. S-au temut sa intervina singuri.

Asa ca au coborat cu totii in strada. Trei adulti si doi mici care locuiau la ultimul etaj al blocului n-au mai reusit sa strabata singuri perdeaua deasa de fum si au asteptat ca pompierii sa le sara in ajutor cu masti de oxigen.

Proprietara apartamentului la care a izbucnit incendiul nu a reusit sa se mai salveze. Femeia primise locuinta ca ajutor social din partea primariei, pe caz de boala, insa nimeni nu s-a ingrijit de ea.

Criminalistii, ajutati de pompieri, au adunat probe din apartament, iar pe baza lor urmeaza sa stabileaca cu exactitate cauzele incendiului. Pompierii iau in calcul o tigara uitata aprinsa sau un scurtcircuit la instalatia electrica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bloc evacuat din cauza unui incendiu, in Capitala