Antena Meniu Search
x

Bloc zguduit de o butelie. Un barbat a ajuns la spital cu arsuri

O butelie s-a transformat intr-o bomba, azi-noapte, in Deva. Un apartament a ramas fara pereti, iar proprietarul a ajuns la spital cu arsuri pe jumatate din trup

Vezi și

Un bloc intreg a fost zguduit in mijlocul noptii de explozia provocata de butelie. “Am auzit o bubuitura, m-am uitat repede pe geam si erau flacari la etajul patru si am vazut ca au inceput sa pice niste sticle. Cand am iesit jos si masina mea era sparta, mi-a spart geamul”, a povestit o tanara.

Disperati, oamenii au fugit in strada si au sunat la 112. Pompierii l-au gasit in apartamentul devastat pe proprietar. Omul era mai mult mort. “Peretii exteriori ai blocului erau aruncati afara pe zona verde. Am intrerupt alimentarea cu gaz a imobilului si am trecut la acordarea primului ajutor proprietarului care se afla in apartament”, a declarat plutonierul adjunct Cristian Darie, de la ISU Hunedoara.

Barbatul a fost transportat de urgenta la spital. Cand se va face bine omul va trebui sa isi gaaseasca o alta locuinta pentru el si pentru fiica sa. Si ceilalti locatari sunt obligati sa-si repare acum apartamentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bloc zguduit de o butelie. Un barbat a ajuns la spital cu arsuri