Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Blugii sunt unitatea de măsură a kilogramelor

Pantalonii de doc ne scot din toate încurcăturile. Pot fi combinaţi şi cu sacouri, şi cu o cămaşă mai elegantă sau cu un tricou frumos. Dar blugii mai au un rol în viaţa noastră: cel de cântar

Vezi și

Pantalonii de doc ne scot din toate încurcăturile. Pot fi combinaţi şi cu sacouri, şi cu o cămaşă mai elegantă sau cu un tricou frumos. Dar blugii mai au un rol în viaţa noastră: cel de cântar

Pe Ana Maria Stancu o vedeţi prezentând ştirile meteo ale Antenei 1. De fiecare dată este îmbrăcată în rochii colorate şi feminine. Când nu apare pe sticlă şi are ceva timp liber Ana alege blugii.

"Îmi plac foarte mult pentru că de cele mai multe ori atunci când nu ai timp să te îmbraci sau când nu ai timp să gândeşti o ţinută pentru un anumit eveniment dacă vrei să te îmbraci elegant îi accesorizezi cu o pereche de pantofi cu toc sau cu un sacou şi atunci ai scăpat de o grijă. Dacă mergi la munte pui o pereche de tenişi în picioare, o gecuţă şi ai terminat povestea".

Ana este o fashionistă convinsă, aşa că şi blugii pe care îi poartă trebuie să fie în pas cu moda. "Am avut perioade şi perioade. Au fost perioade în care s-au purtat blugii cu talie joasă şi evident încercam să fiu în pas cu moda şi purtam. Mi se păreau foarte sexy. Acum am devenit obsedată de blugii cu talie înaltă pentru că mi se pare că lungesc picoarele, eu nefiind o tipă înaltă".

Tot blugii sunt cei care i-au spus dacă s-a îngrăşat sau a slăbit. "Am avut o perioadă când mă îngrăşasem trei kilograme şi atunci când am încercat să iau o pereche de blugi pe care îi iubeam, am sesizat că nu intrau aşa cu trebuia în mod normal şi că m-am cam chinuit să-i închid, dar am fost perseverentă şi am reuşit".

Indiferent de kilogramele în plus sau în minus, relaţia dintre om şi blugi rămâne strânsă. La cât de mult ii iubim este mai mult decât clar că fie iarnă, fie vară sezonul lor nu trece niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Blugii sunt unitatea de măsură a kilogramelor