Antena Meniu Search
x

Curs valutar

BMW de 10.000 € furat de pe o stradă din Buzău, proprietarul oferă recompensă pe Facebook

Un BMW de 10.000 € a fost furat de pe o stradă din Buzău, iar proprietarul oferă recompensă pe Facebook. Poliţia îi caută şi ea pe hoţi.

de Cosmin Stăniloiu

la 01.07.2019 , 23:19

BMW furat la Buzău BMW de 10.000 € furat de pe o stradă din Buzău, proprietarul oferă recompensă pe Facebook - Facebook

Un BMW de 10.000 € a fost furat de pe o stradă din Buzău, iar proprietarul oferă recompensă pe Facebook. Poliţia îi caută şi ea pe hoţi.

Poliţia din Buzău a deschis luni o anchetă şi încearcă să găsească un BMW dispărut de pe strada Independenţei, acolo unde era parcat. Autoturismul, în valoare de aproape 10.000 de euro, aflat în proprietatea unui om de afaceri, a fost dat în urmărire internaţională.   

"S-a furat BMW 320/200 negru/Facelift .Nr de înmatriculare Bz 98 LUN.Este dat in urmărire internaţională.Daca cineva ne poate oferi un detaliu cât de mic, ne-aţi fi de mare ajutor. Oferim recompensa.", a scris pe Facebook Bogdan Luntraru, fiul proprietarului maşinii.   

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Buzoianul speră ca maşina să nu-i fie vândută pe bucăţi şi spune că oferă recompensă celor care-i pot da indicii care să îl ajute să o găsească.     

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » BMW de 10.000 € furat de pe o stradă din Buzău, proprietarul oferă recompensă pe Facebook