Antena Meniu Search
x

Bobocii de la Academia de Poliţie au dat astăzi primul test!

Nici bine nu au ajuns pe băncile Academiei de Poliţie şi vor deja să se ia la trântă cu infractorii.

Vezi și

Nici bine nu au ajuns pe băncile Academiei de Poliţie şi vor deja să se ia la trântă cu infractorii. Unii sunt foşti câştigători de titluri de miss şi mister, alţii sunt timizi, dar toţi au depus azi jurământul de credinţă. Au primit deja uniformele şi li s-a atras atenţia că până să se bată cu dosarele penale, vor pune burta pe carte.

E bucuria începutului. Sunt de astăzi studenţi-poliţişti. Trei ani vor sta în Academie, dar unii îşi doresc deja acţiune din prima zi. 

În grupurile de tineri se vorbeşte despre provocările din stradă. Cazul Boureanu e celebru. Iar fetele, oricât de firave ar fi, îşi schimbă pe loc tonul. 

Printre studenţi e şi ultimul câştigător al concursului de frumuseţe Mister Oltenia. Ştie că nu în misiune nu va fi ca pe podium. 

Profesorii Academiei îi avertizează pe studenţi că urmează, mai întâi, o perioadă cu bătăi... de cap.

Întrucât nu se ştie când va avea loc următoarea întâlnire cu cei dragi, mulţi au profitat astăzi de fiecare minut pentru o îmbrăţişare.

Nu toţi reuşesc să termine Academia. Situaţia din ultimii ani arată că unul din zece studenţi renunţă înainte de absolvire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bobocii de la Academia de Poliţie au dat astăzi primul test!