Antena Meniu Search
x

Bolnavi si umiliti in fata comisiilor de evaluare de la Directiile de Asistenta Sociala

Prostia sau neglijenta ne face orbi si surzi la durerilor celor loviti de soarta. Bolnavi grav, cu diferite grade de handicap, sunt pusi pe drumuri ca sa ajunga in fata comisiilor de evaluare

Vezi și

Zeci de oameni, unii fara maini sau fara picioare, se tarasc pe scari si pe holuri pentru ca nu pot trai fara sumele si asa mici din ajutoare si pensii. Sunt oameni care stau ore in sir la coada, unora li se face rau, iar cei sanatosi se uita in sus.

"Sa filmeze, sa se vada cum ma chinui! Sunt si eu bolnav, nu pot sa merg". La 78 de ani trebuie sa demonstreze in fata unei comisii de specialitate ca are dreptul la o pensie de handicap. Sustinut cu greu de copii, batranul abia se misca. In cele din urma ii este adus un carucior cu rotile.

Multi bolnavi sunt adusi pe brate de rude, ca sa nu piarda ajutorul de la stat. Asteapta ore in sir la coada, pe un hol ingust si neaerisit si nici nu e de mirare ca multi cedeaza. O femeie de 73 de ani a fost dusa azi de urgenta la spital, dupa ce a cazut pe scari si s-a lovit la cap. O alta batrana a lesinat dupa mai bine de trei ore de stat la rand. A primit ingrijiri in ambulanta, dar, in loc sa mearga la spital, s-a intors la coada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bolnavi si umiliti in fata comisiilor de evaluare de la Directiile de Asistenta Sociala