Antena Meniu Search
x

Bona poate să-l închidă pe Cristian Cioacă!

Mărturie-cheie împotriva lui Cioacă. Bona a dezvăluit, pentru prima oară în faţa instanţei, că o parte dintre lucrurile găsite în râpa din Râşnov sunt din casa Elodiei.

Vezi și

A confirmat şi că din apartament lipseau cuţitul de bucătărie, considerat arma crimei, şi geanta de voiaj, în care ar fi fost transportat cadavrul avocatei.

Reporter: "Domnule Cioacă, aţi aruncat sau nu cuţitul din bucătărie?"

Cristian Cioaca: "La mulţi ani!"

O urare cât o posibilă condamnare. Probă cu probă şi mărturie cu mărturie, acuzarea lui Cioacă devine mai puternică decât apărarea.

Astăzi, bona a depus pentru dată mărturie.

În faţa camerelor, Elena Teodor n-a vrut să facă declaraţii. Timp de 6 ore, bona le-a povestit magistraţilor ce-a văzut în casa familiei.

"Nu pot aprecia dacă Cristian Cioacă şi-a ucis soţia. Dar nu cred că Elodia ar fi plecat şi ar fi lăsat copilul aşa", a declarat bona.

Bona a identificat bunurile Elodiei şi ale copilului, găsite de anchetatori pe drumul dintre Poiana Braşov şi Râşnov.

Bona nu a recunoscut preşul găsit în râpa din Râşnov, despre care procurorii spun că era chiar covoraşul din baia apartamentului. Iar după şase ani de căutari, anchetatorii n-au reuşit să dea de urma cuţitului de bucătărie considerat arma crimei sau de geanta de voiaj în care se presupune că a fost transportat trupul tranşat al Elodiei.

L-am întrebat pe Cristi de cuţitul lipsă. El a zis că l-a aruncat Elodia. L-am mai întrebat o dată şi a zis că nu ştie, că l-a aruncat. Nu era de aruncat. Era un pic ros la coadă, dar nu era cazul să-l arunce, a declarat bona in instanta.

Din boxa acuzaţilor, Cioacă i-a zâmbit ironic fostei sale angajate. Avocata familiei Ghinescu a reacţionat imediat.

Să se consemneze că inculpatul face semne obscene, râde şi se strâmbă.

(...)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bona poate să-l închidă pe Cristian Cioacă!