Antena Meniu Search
x

Bradul românesc de Crăciun are concurență din import în magazine

Cei care nu concep Crăciunul fără miros de cetină în casă, se vor bate pe brazii româneşti. Cu 50 de lei este vândut unul înalt, bogat, plantat acum 10 ani în pepiniera Regiei Pădurilor Locale Braşov.

Vezi și

Cei care nu concep Crăciunul fără miros de cetină în casă, se vor bate pe brazii româneşti. Cu 50 de lei este vândut unul înalt, bogat, plantat acum 10 ani în pepiniera Regiei Pădurilor Locale Braşov. Chiar şi aşa, pieţele, dar şi magazinele sunt invadate de brazi de import. Fără miros, şi mult mai scumpi, mulţi îi preferă doar pentru aspect şi formă.

De la pepiniera din Brădet, judeţul Braşov, 500 de brazi şi molizi argintii vor ajunge în casele oamenilor.

Un pom de Crăciun pentru apartament costă între 10 şi 50 de lei. Brazii peste trei metri sunt consideraţi comenzi speciale, iar preţul creşte. O companie care a vrut să-şi impresioneze angajaţii a plătit 7.000 de lei pentru un brad înalt de 10 metri. Chiar dacă avem cu ce ne lăuda, pieţele de brazi sunt pline de arbori din import Costă între 59 şi 199 de lei. Dar oamenii îi preferă pentru aspectul mai plin.

Despre brazii în ghiveci, specialiştii îi consideră prea dificil de întreţinut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi brazii artificiali câştigă tot mai mult teren. Preţul lor porneşte de la 50 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bradul românesc de Crăciun are concurență din import în magazine