Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Brăila! O fată a fost spulberată de o maşină condusă de un şofer băut.

O fată de 7 ani a fost omorâtă de maşina unui şofer băut, pe o şosea din judeţul Brăila. Copila se juca în faţa casei alături de o prietenă cu doi ani mai mare.

Vezi și

 O fată de 7 ani a fost omorâtă de maşina unui şofer băut, pe o şosea din judeţul Brăila. Copila se juca în faţa casei alături de o prietenă cu doi ani mai mare. Nu departe de ele, auoturismul condus cu viteză a început să derapeze. Amândouă au fost spulberate într-o fracţiune de secundă, sub privirile încremenite ale mai multor vecini care n-au avut timp să reacţioneze.

Impactul a lăsat-o inconştientă pe copila de 7 ani. Inima ei a rezistat până la sosirea medicilor, care au găsit-o în comă şi s-au grăbit să o ducă la spital. Medicii s-au luptat pentru viaţa fetei şi în camera de gardă. Într-un final însă i-au pierdut pulsul definitiv. Avea răni prea grave ca organismul ei să-şi mai revină.

Copila se juca în staţia de autobuz din faţa casei împreună cu prietena ei cea mai bună. La un moment dat, nu departe de cele două fete, un şofer de 22 de ani a pierdut controlul volanului. Mai mulţi vecini se aflau pe trotuar, dar n-au avut timp să facă ceva.

Maşina a distrus refugiul în care se aflau cele două fete şi s-a oprit într-un gard. Şoferul a scăpat teafăr, însă prietena lui a suferit un traumatism cranian, pe locul din dreapta. După ce a coborât de la volan, tânărul de 22 de ani a fost luat la întrebări de un poliţist aflat în timpul liber.

Ulterior, i-a fost stabilită o alcoolemie de 0,65 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Cealaltă copilă a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Ea se află acum în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident teribil în Brăila! O fată a fost spulberată de o maşină condusă de un şofer băut.