Antena Meniu Search
x

Brand CELEBRU DE HAINE se confruntă cu ACUZAŢII GRAVE! Uite ce au făcut magazinele din ÎNTREAGA LUME!

Recent, magazinele Zara din întreaga lume s-au confruntat cu o situaţie inedită. În cursul zilei de miercuri s-a retras de la vânzare un model de tricou cu steaua purtată de evrei la ordinele naziştilor.

Recent, un celebru magain de haine din întreaga lume s-au confruntat cu o situaţie inedită. În cursul zilei de miercuri s-a retras de la vânzare un model de tricou cu steaua purtată de evrei la ordinele naziştilor.

Aparent, piesa vestimentară nu are nimic neobişnuit. Este un tricou în stil marinăresc, cu dungi orizontale albe şi albastre, iar elementul care scoate haina în evidenţă este o stea galbenă în şase colţuri.

Oficialii au declarat că această stea, elementul ce a stârnit numeroase critici în întreaga lume, este inspirată de insignele şerifilor din filmele western. De asemenea, acuzaţiile potrivit cărora designul ar avea şi alte conotaţii au fost respinse.

Recent, numeroase persoane au acuzat magazinul de faptul că a folosit steaua lui David în modelul pieselor vestimentare, acest lucru fiind considerat ofensator. Mai mult, criticii şi-au apărat punctul de vedere, motivând faptul că, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, doar evreii purtau haine cu dungi şi steaua în şase colţuri, la ordinele naziştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Brand CELEBRU DE HAINE se confruntă cu ACUZAŢII GRAVE! Uite ce au făcut magazinele din ÎNTREAGA LUME!