Antena Meniu Search
x

A lăsat Alpii francezi ca să vină în România şi să înfiinţeze o bază pentru sporturi extreme

Este povestea unui tânăr braşovean pasionat de skateboarding, care a vrut să îşi împlinească un vis din copilărie - acela ca iubitorii sporturilor extreme să aibă unde să se antrenze.

de Redactia Observator

la 20.07.2020, 17:34

Vezi și
  • Tânărul a fost încă de mic pasionat de sport.
  • În Italia a fost instructor de ski.

Aşa se face că tânărul a transformat o hală pentru confecţii metalice în raiul iubitorilor de plăci din România. Aflat la început de drum, afacerea lui are deja un succes neaşteptat.

La doar 26 de ani, Rareş poate fi un exemplu pentru mulţi tineri din generaţia lui. Cu ambiţie şi mult efort, a reuşit să înfiinţeze singura bază sportivă pentru sporturi extreme din ţară.

Tânărul a fost încă de mic pasionat de sport, iar după o perioadă petrecută în Italia, unde a fost instructor de ski, Rareş a descoperit skateboard-ul, sport care l-a cucerit pe loc. Aşa că, a lăsat în urmă Alpii şi a venit acasă, la Braşov, pentru a-şi îndeplini visul.

Rareş Brumă - antreprenor: Eu inca nu realizez sincer pt ca pe mine m-a luat totul asa ca o masina de spalat. A fost totul destul de greu si am lucrat f mult si nu imi dau semaam de rezultate.

După ce a accesat fonduri europene, Rareş a transformat o fostă hală de confecţii metalice din Braşov într-o sală de antrenamente pentru pasionaţii de sporturi extreme. A investit nu mai puţin de 50.000 de euro în proiectul său de suflet.

Rareş Brumă - antreprenor: Aici avem un air track. E singurul din Romania. E o suprafata foarte, foarte moale si te ajuta sa faci exercitii. Acolo in capat avem cele doua trambuline elastice ptr care ne mandrim foarte mult si avem un perete acolo pe care se poate merge, se poate sari cu spatele si se pot face diferite evolutii.

Baza sportivă de la Braşov a fost deschisă în urmă cu o lună. Tineri din întreaga ţară vin aici să se antreneze.

Preţul unui abonament în care sunt incluse toate activităţile sportive este de 200 lei pe lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A lăsat Alpii francezi ca să vină în România şi să înfiinţeze o bază pentru sporturi extreme