Antena Meniu Search
x

Brașovenii, dezamăgiți de bradul de Crăciun de peste 30 de metri

Piaţa Sfatului din Braşov şi-a primit bradul de Crăciun. Autorităţile locale se laudă că este cel mai mare din ultimii ani, având peste 30 de metri înălţime.

Vezi și

Piaţa Sfatului din Braşov şi-a primit bradul de Crăciun. Autorităţile locale se laudă că este cel mai mare din ultimii ani, având peste 30 de metri înălţime. Braşovenii spun însă că bradul înalt cât un bloc cu zece etaje nu a fost cea mai inspirată alegere iar neîmpodobit, arată veşted şi sărăcăcios. Va fi însă decorat festiv iar luminile se vor aprinde pe 1 decembrie.

După 70 de ani în care a crescut într-o pădure de la Vama Buzăului, bradul înalt de peste 30 de metri a ajuns în Piaţa Sfatului din Braşov.

Ca să fie stabil, arborele a fost înfipt în pământ doi metri şi jumătate. Nu toţi braşovenii sunt însă impresionaţi de bradul adus de primărie pentru sărbătoarea Crăciunului în an de Centenar.

Bradul din Piaţa Sfatului va fi ornat de sărbătoare şi aprins oficial pe 1 decembrie. Ziua în care se sărbătoreşte Centenarul Marii Uniri. În Sibiu, edilii au înlocuit bradul natural cu unul metalic. Şi aici, părerile localnicilor sunt împărţite. Unii consideră pozitivă încercarea de a proteja natura, alţii - cred că se pierde astfel din magia Crăciunului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Brașovenii, dezamăgiți de bradul de Crăciun de peste 30 de metri