Antena Meniu Search
x

Video Brazii de închiriat, gata împodobiţi de designeri, soluţie de moment pentru indecişi. Serviciul costă de la 1.000 de lei în sus

Dacă nu aţi găsit încă bradul perfect pentru Crăciun şi nici nu vreţi să aveţi grija lui şi după sărbători, trebuie să ştiţi că aveţi soluţii. Există varianta închirierii unui brad. Iar, dacă doriţi, îl puteţi lua deja decorat. Preţul pentru un astfel de serviciu porneşte de la o mie de lei, dar poate ajunge chiar şi la o mie de euro. Pe de altă parte, aveţi siguranţa că decoraţiunile sunt alese de un designer.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 09:20

Vezi și

Anul acesta, designerii au ales cele mai sofisticate ornamente şi cele mai frumoase combinaţii de culori pentru decorarea unui brad spectaculos. 

Simona Moldovan, designer: Brazi coloraţi, brazi în nuanţe de roşu. Am colorat foarte mulţi în nuanţe de verde şi auriu, o combinaţie puternică şi de contrast sunt brazii complet albi. 

Brazii de închiriat, la mare căutare

Iar clienţi sunt destui. Mai ales dintre cei care au amânat cumpărarea unui brad până în ultimul moment. Brazii de închiriat sunt asamblaţi din crengi, deci sistemul e mai prietenos cu mediul. 

Pe acelaşi subiect

"Nu este tăiat un vârf de brad din pădure, se foloseşte cetină, cetina în exces să zicem aşa. Inclusiv cadrul pe care este construit poate fi refolosit."

"De ce aţi ales un astfel de serviciu?

Unul dintre motive este lipsa timpului. Este decorat profesionist, nu reuşeam să fac eu aşa ceva atât de frumos."

Dupa sărbători, brazii sunt recuperaţi de angajaţii florăriilor, iar ornamentele vor fi refolosite şi în anii următori. Preţul pentru închirierea unui brad natural împodobit pleacă de la 1200 de lei, preţ în care este inclus şi transportul. În funcţie de mărime şi de stilul decoraţiunilor, preţul poate ajunge şi la o mie de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Brazii de închiriat, gata împodobiţi de designeri, soluţie de moment pentru indecişi. Serviciul costă de la 1.000 de lei în sus