Idee inedită pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților: buchete comestibile din legume şi fructe

Publicat: 03.02.2018, 19:28.
Actualizat: 04.02.2018, 00:47

Extrem de atentă la detalii, Daniela, face din buchetele comestibile o artă. Fructele şi legumele trebuie neapărat să fie proaspete.

Extrem de atentă la detalii, Daniela, face din buchetele comestibile o artă. Fructele şi legumele trebuie neapărat să fie proaspete. Alege culorile cu grijă şi le leagă fără să sufoce tulpinile.

Ceapă, broccoli, salată sau ardei iute. Sunt ingredientele ideale pentru un buchet de legume.

Extrem de atentă la detalii, Daniela, face din buchetele comestibile o artă. Fructele şi legumele trebuie neapărat să fie proaspete. Alege culorile cu grijă şi le leagă fără să sufoce tulpinile.

Totul a început la un grătar cu prietenii. Din joacă, Daniela a făcut un buchet din mezeluri. Apoi i-a venit ideea inedită.

Daniela Stoian, florăreasă: "Am început cu fructe. Diverse, în funcţie de sezon. Am ales ca în buchete să folosesc fructe care le poţi consuma şi doar două trei floricele pe care le bag în nişte fiole de apă ca să crească."

Cel mai mare susţinător al ideilor Danielei este chiar mama ei.

Pentru că are şi un alt job, Daniela a ales să dezvolte afacerea buchetelor comestibile online. Şi, până acum, nu a avut niciun client nemulţumit.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.