Antena Meniu Search
x

Bucureştenii nu s-au grăbit să-şi scoată maşinile de sub nămeţi, Poliţia taie amenzi

Sunt aproape 10 zile de când nu a mai nins în cantităţi mari în Bucureşti. Pentru unii şoferi, însă, sau mai bine zis, proprietari de maşini, pare că ninsoarea nu s-a oprit niciodată.

Vezi și

Sunt aproape 10 zile de când nu a mai nins în cantităţi mari în Bucureşti. Pentru unii şoferi, însă, sau mai bine zis, proprietari de maşini, pare că ninsoarea nu s-a oprit niciodată.

-Centrul Bucureştiului, zona de lux a Capitalei, în spatele meu este Calea Floreasca, în faţă Calea Dorobanţi, pe trotuar merg în acest fel, cel mai probbail şi din cauza unor astfel de maşini care nu au fost scoase din parcare, impropriu spus, pentru că este pe stradă maşina aceasta, de la prima zăpadă.

-Ieşim greu din nămeţi şi mergem mai departe. Din zece în zece metri găsim câte o maşină abandonată sub nămeţi. Unele chiar cu inventivitate. 

Schimbăm zona. Ajungem pe bulevardul Ştefan Cel Mare. Surpriză!

Pe acelaşi subiect

-Semnul de parcare interzisă, o staţie de autobuz la câţiva metri cu indicatorul aferent şi totuşi o maşină care nu ar avea ce căuta parcată aici. Iar, după zăpada pe care o are pe plafon, cel mai probabil nu a fost mutată din staţie de câteva zile.

În zona Gării de Nord ne întâlnim cu Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. Agenţii s-au pus pe avertizat şoferi: să-şi mute maşinile din zonele unde parcarea este interzisă.

Şoseaua Griviţei. O zonă extrem de circulată. O dubiţă abia se distinge în mormanul de zăpadă. 

Că, de ce nu, să moară şi capra vecinului! Proprietarei de dubiţă i se scimbă însă glasul când aude cuvântul magic. 

O şosea paralelă. Poliţistul escaladează munţii de zăpadă şi caută să vadă... pe cine avertizează.

-Nu a avut domnul poliţist unde să îi pună avertismentul, în consecinţă, l-am băgat pe aici pe geam. Pentru că este puţin deschis. Îl găseşte el la primăvară. 

Când problemele nu vor mai fi ale noastre, ci ale proprietarilor de maşini abadonate sub nămeţi.

-Te trezeşti în primăvară că ţi-a ruginit pragul. Ruginesc la uşide din faţă, la colţuri, nu poţi să mai deschizi uşa, deschizi, ţi se îndoaie colţul. 

Totul din cauza faptului că maşina este lăsată în raza volei care aruncă sare şi clorură de calciu pe caroserie. O reparaţie vă poate costa între 300 şi 2.000 de lei. În funcţie de maşină şi calitatea vopselei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bucureştenii nu s-au grăbit să-şi scoată maşinile de sub nămeţi, Poliţia taie amenzi