Bucureşti, capitala festivalelor culianare în acest weekend! La putere sunt pastrama de berbecuţ, sărmăluţele sau magiunul de Maramureş
Este weekendul deliciilor româneşti. Tradiţiile culinare din toată ţara au fost aduse în Capitală. Mâncarea la ceaun şi pastrama de berbecuţ au avut cel mai mare succes printre gurmanzi. Cei care vor să simtă mai repede gustul sărbătorilor de iarnă şi-au comandat porţii generoase de sarmale cu mămăligă.
Este weekendul deliciilor româneşti. Tradiţiile culinare din toată ţara au fost aduse în Capitală. Mâncarea la ceaun şi pastrama de berbecuţ au avut cel mai mare succes printre gurmanzi. Cei care vor să simtă mai repede gustul sărbătorilor de iarnă şi-au comandat porţii generoase de sarmale cu mămăligă. Iar la final s-au îndulcit cu magiunul de Maramureş, pregătit chiar în faţa lor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰