Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureștiul, orașul fantomă pentru două zile. Șoferii au străbătut oraşul în doar câteva zeci de minute

Bucureştenii au străbătut oraşul în câteva zeci de minute, timp în care, până acum câteva zile, abia înaintau cu maşinile cinci kilometri.

de Redactia Observator

la 26.12.2017 , 21:12

A fost ziua în care minunile se împlinesc în Capitala cu traficul cel mai prost din Europa. Bucureştenii au străbătut oraşul în câteva zeci de minute, timp în care, până acum câteva zile, abia înaintau cu maşinile cinci kilometri.

Cu străzi şi bulvarde atât de libere, este o plăcere să străbaţi Bucureştiul pe motocicletă. La ora prânzului, te chinui să găseşti 10 maşini oprite la un semafor. Am făcut şi noi un experiment pentru a vedea cum se circulă într-o Capitală aproape pustie. 

Asta în condiţiile în care în orice altă zi a săptămânii, acelaşi drum ar fi fost parcurs în aproximativ jumătate de oră.

Vezi și

Nedumeriţi au fost şi bucureştenii care au mers cu mijloacele de transport în comun. La metrou puteai alege din sutele de locuri libere, iar multe dintre tramvaie au circulat goale. 

În urma cu câteva zile, Şoseaua Colentina era un test pe care îl puteau trecere doar şoferii cu nervii tari. Astăzi, nu ar fi speriat niciun începător. Toată aglomeraţia pare că s-a mutat la Târgul de Crăciun sau în mall-uri.

Chiar dacă au ieşit astăzi din casă, românii au ales să mănânce tot produsele tradiţionale româneşti. Pentru care au scos câteva zeci de lei din buzunar.

În schimb, pentru patine nu au plătit, dar au stat la cozi interminabile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Bucureștiul, orașul fantomă pentru două zile. Șoferii au străbătut oraşul în doar câteva zeci de minute