Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Orașul București, sărbătorit în stradă la 560 de ani de atestare documentară

Roboţi înalţi de trei metri, zâne şi personaje inedite sărbătorec alături de locuitorii Capitalei 560 de ani de atestare documentară a orașului București.

de Redactia Observator

la 22.09.2019 , 03:12

Roboţi înalţi de trei metri, zâne şi personaje inedite sărbătorec alături de locuitorii Capitalei 560 de ani de atestare documentară a orașului București. Dacă cei mici sunt fascinaţi de figurinele uriaşe, părinţii şi bunicii caută festinul culinar. Sunt întâmpinaţi cu clătite uriaşe sau cu burgeri proaspeţi rumeniţi.

În premieră, Bulevardul Unirii s-a transformat într-o scenă de festival cu concerte, teatru ambulant şi animaţie de stradă. Se împlinesc 560 de ani de atestare documentară a Capitalei.

Înalt de aproape trei metri, autorobotul nu s-a transformat într-un camion, aşa cum face în film. Însă a stat neclintit la poze.

Vezi și

Spectacol continuă şi după lăsatul sării cu a 6-a ediţie a concursului internațional de 3D video mapping.

Prin show-uri pline de culoare, sunet şi lumină, proiectate pe faţada Palatului Parlamentului, concurenţii vor încerca să convingă juriul că sunt cei mai buni.

Seara va începe cu o serie de concerte, când pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca cei de la Schiller şi Waldeck, iar intrarea este liberă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Orașul București, sărbătorit în stradă la 560 de ani de atestare documentară