Antena Meniu Search
x

București, capitala pantofilor murdari

Dacă ar fi să facem un top la nivel european, bucureştenii ar ocupa - fără nici cea mai mică îndoială - prima poziţie în clasamentul oamenilor cu cea mai murdară încălţăminte!

Vezi și

 Acest lucru a devenit evident mai ales acum, când zăpada care ne-a invadat în urmă cu două săptămâni a început să dispară.

Munţii de zăpadă care s-au topit au lăsat în urmă multă mizerie. Şi cum nu avem cum să ne teleportăm, putem doar să ocolim bălţile. Dacă avem pe unde. Dacă nu, e bine să ne adaptăm situaţiei.

Nici bucureştenilor nu le plac, aşa că nu renunţă la încălţămintea lor favorită, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să o cureţe de câteva ori pe zi.

Iar dacă nu vrem nici în ruptul capului să ne luăm cizme din cauciuc, cel mai indicat este să purtăm încălţăminte închisă la culoare. Şi în niciun caz din piele întoarsă.

Oricum ar fi, este clar că odată cu topirea zăpezii nu avem nicio şansă să purtăm cine ştie ce încălţăminte spectaculoasă. O soluţie de compromis ar fi ca până la muncă să purtăm cizme de cauciuc, iar acolo să ne încălţăm cu ce dorim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » București, capitala pantofilor murdari