Antena Meniu Search
x

Video Bucurie mare pentru copii. Moş Nicolae s-a ţinut de cuvânt şi a adus milioane de cadouri celor mici

A fost o seară magică. Moş Nicolae a făcut milioane de copii fericiţi. A trecut pe la cei cuminţi, dar şi pe la cei neascultători şi a împărţit dulciuri, jucării şi nuieluşe.. ca avertisment doar. Unii au stat cu nasul lipit de geam, alţii au vrut să-i pună capcane, doar-doar să-l vadă când vine şi lasă daruri în ghetuţe.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 20:40

Vezi și

A fost bucurie în toate casele unde a ajuns Moş Nicolae. Pentru a-l impresiona, cei mici au avut grijă cu o seară înainte ca ghetele să fie curăţate şi aşezate frumos la uşă. 

Reporter: Câte perechi mai ai?

Sofia: Una, două, trei. Stai să-i mai verific!

Se spune că Moş Nicolae nu vrea să fie văzut când lasă daruri. Ianis însă e hotărât să-l prindă anul acesta.

Pe acelaşi subiect

Ianis: O să punem o aţă de la masa mai mare la masa mai mică şi când o să auzim un trosnet sau ceva, o să ne uităm şi posibil să-l prindem.

Apoi s-a aşezat la pândă alături de căţeluşa Hera. Doar că înaintea lui Moş Nicolae, a venit Moş Ene pe la gene. În al 12-lea ceas, Andreas şi-a dat seama că nu a fost prea cuminte anul acesta.

Părinţii au fost gazde bune şi au pregătit lapte şi biscuiţi

Reporter: Crezi că-ţi mai aduce ceva dacă n-ai fost cuminte?

Andreas: Poate se îndură.

Reporter: Poate se îndură?

Când s-au trezit, toţi copiii au găsit ceva în ghetuţe. Cei neascultători au primit şi o nuieluşă, de avertisment. David a primit o mulţime de dulciuri şi jucării. Şi Paul a primit ce şi-a dorit: o bucătărie. Este fan Chefi la Cuţite şi găteşte împreună cu mama lui.

Mama: Ia vezi, a băut laptele?

Paul: L-a băut pe tot.

În Târgu Jiu, umblă zvonul că Moş Nicolae a trecut pe acolo într-o maşină roşie din care a împărţit cadouri. Un şofer l-a surprins cu ajutorul camerei de bord. 

Sfântul Nicolae a fost un episcop născut pe actualul teritoriu al Turciei, în secolul al patrulea. Legenda spune că obişnuia să lase bani sau cadouri în casele familiilor sărace, în special cele cu multe copii. Aşa a apărut tradiţia lui Moş Nicolae. Peste 800.000 de români îşi sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bucurie mare pentru copii. Moş Nicolae s-a ţinut de cuvânt şi a adus milioane de cadouri celor mici