Antena Meniu Search
x

Sute de copii au primit daruri de la Moş Nicolae şi l-au răsplătit cu poezii, cântece şi dansuri

Încântaţi de suprize, micuţii l-au răsplătit pe Moş cu poezii, cântece şi dansuri. Haideţi să intrăm şi noi în atmosferă.

Vezi și

Încântaţi de suprize, micuţii l-au răsplătit pe Moş cu poezii, cântece şi dansuri. Haideţi să intrăm şi noi în atmosferă.

Cu tolba plină, Moşul a venit de peste mări şi ţări ca să le ofere copiilor cadouri şi multe dulciuri în prag de sărbătoare. Nu putea lipsi nici anul acesta de la petrecere. Organizatorii au avut grijă ca prichindeii să nu uite prea curând seara de poveste. 

Alexandra Dobre, director Centrul Cultural pentru tineret UNESCO Nicolae Bălcescu: "Le-am pregătit copiilor o mulțime de surprize și de cadouri, dar și ei ne-au pregătit foarte multe. Este o seară plină de voie bună, de speranță, pentru că suntem în ajunul sărbătorilor."

Eusebiu Gafiţa - cântăreț: "L-am întâmpinat cu multă plăcere și sper că am bucurat și publicul. Îl aștept nerăbdător pe Moșul și chiar vreau să urez tuturor sărbătoriților de astăzi un sincer la mulţi ani."  

Prichindeii s-au putut bucura şi de un spectacol de muzică şi dans, dar şi de o reprezentaţie a trupei de teatru pentru copii... Pam Pam. 

Daniela Toma, fondator trupa Pam Pam: "Am pregătit un spectacol special pentru copii cu ocazia venirii lui Moş Nicolae. Avem un spectacol în care noi vom călătorii în jurul lumii și îi luăm pe toți copilașii într-o călătorie muzicală."

Tot în cadrul evenimentului a avut loc şi o expoziţie cu cele mai bune lucrări ale elevilor de la cursul de pictură. Au fost premiaţi cu toţii şi s-au desemnat şi câştigătorii ediţiei cu numărul 20 a concursului Olimpiadele Preşcolarilor. 

Spectacolul a fost organizat de Fundaţia Dan Voiculescu prin membrii Clubului de Excelenţă, în parteneriat cu Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sute de copii au primit daruri de la Moş Nicolae şi l-au răsplătit cu poezii, cântece şi dansuri