Antena Meniu Search
x

Cadouri unice de Crăciun, făcute de meșterii populari

Cu atât de multe site-uri online, alegerea unui cadou ar trebui să fie simplă şi la doar un click distanţă! Totuşi, atunci când ţii cu adevărat la o persoană, nu-ţi permiţi să-i oferi un dar de o calitate îndoielnică. Ştiţi doar că, de multe ori, o poză de pe Internet nu are nimic în comun cu realitatea.

de Redactia Observator

la 06.12.2019, 17:12

Vezi și

Cu atât de multe site-uri online, alegerea unui cadou ar trebui să fie simplă şi la doar un click distanţă! Totuşi, atunci când ţii cu adevărat la o persoană, nu-ţi permiţi să-i oferi un dar de o calitate îndoielnică. Ştiţi doar că, de multe ori, o poză de pe Internet nu are nimic în comun cu realitatea. Varianta cea mai simplă pentru un cadou de neuitat este să mergeţi la târgurile de Crăciun, acolo unde meşterii populari creează darurile perfecte chiar sub ochii clienţilor.

Pentru cei care nu s-au hotărât ce cadouri vor pune sub brad, meşterii populari vin cu sugestii. Mai mult creează darurile pe loc şi le personalizează.

Produsele realizate manual sunt de două-trei ori mai scumpe decât cele de serie. Un glob costă între 15 şi 30 de lei bucata, iar un îngeraş în jur de 25 de lei.

Tinerii caută cadouri cât mai orginale şi creative şi nu pun mare preţ pe bunurile materiale. Are succes carnetul de cupoane cu 20 de activităţi de facut în cuplu sau în familie. Costa în jur 50 de lei bucata.

Alte cadouri inedite care se vând bine la Târgul de Crăciun de la Bucureşti sunt frigurinele din ceramică sau din paie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cadouri unice de Crăciun, făcute de meșterii populari