Antena Meniu Search
x

Cafea cu parfum de dependență

Vine în toate formele şi în toate combinaţiile posibile. Cu lapte, fără lapte, neagră, simplă, dulce sau amară, cu miere sau doar cu puţin zahăr. Mulţi o iubesc, alţii nu se omoara dupa ea

Vezi și

 Unii cred că face bine doar în doze mici. Alţii o doresc aproape în orice clipă. Dacă nu v-aţi dat seama la ce mă refer, atunci să ştiţi că vorbeam despre cafea. Cafeaua cea de toate zilele pentru mulţi, fără de care dimineţile sunt mai triste.

Să bei o cafea în fiecare dimineaţă este un obicei cât se poate de sănătos. Cafeaua - bineînţeles dacă nu e băută în cantităţi industriale - are şi alte beneficii.

În plus, previne diabetul, protejează ficatul, combate durerile de cap şi migrenele şi ajută chiar şi în procesul de slăbire.

Binenţeles, cafeaua nu este recomandată chiar oricui şi nu în orice moment al zilei. Dar, dacă pentru unii oameni este bine să bea cafea, alţii ar trebui să se ţină cât mai departe de ea.

Un lucru este sigur, cu toţii adorăm sa ne începem dimineaţa cu o cafea fierbinte şi aromată. Aşadar românii sunt mari băutori de cafea, dar îi cunosc precis şi efectele negative.

În plus, cafeaua are şi un rol social. Dacă nici acum nu v-am convins că o ceaşcă de cafea poate să va aducă doza de fericire zilnică, atunci vă mai spun un mic secret care o să vă convingă să îi faceţi partenerului măcar o cafea pe zi.

Concluzia e simplă. Consumată moderat cofeina îi face pe oameni să se simtă bine. Acest lucru este confirmat şi de faptul că la nivel mondial se consuma zilnic peste 5 milioane de tone de cafea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cafea cu parfum de dependență