Antena Meniu Search
x

Cai ucisi pe camp, intr-o comuna din Iasi

Cruzime infioratoare, intr-o comuna din Iasi. Cadavrele a doi cai au fost gasite mutilate pe un camp. Animalele fusesera lovite cu salbaticie in ca

Vezi și

La doi pasi, alti doi cai erau raniti. Proprietarul cabalinelor spune ca are deja un suspect. Unul dintre padurarii din sat, cu care ar fi avut o disputa. “M-am dus spre camp. Ala pe care l-am lasat acolo a murit. Celalalt a fugit tare, mai de vale. Cred ca de frica”, a declarat propietarul cailor. In miezul zilei, pe camp, barbatul reconstruieste firul intamplarii. Si-a lasat caii sa pasca acolo duminica noaptea, iar cand s-a intors a doua zi dupa ei, luni la prima ora, s-a ingrozit. A vazut mai intai lesurile a doua dintre cabaline. Doar alti doi cai mai stateau in picioare, fiind si ei loviti la cap.

Proprietarul si un prieten de-al lui au incercat sa gaseasca un raspuns, un vinovat si n-au stat mult pe ganduri: “Domnul padurar ar fi putut face asta, pe motiv ca vrea sa obtina totul cu forta”.

Contactat de reporteri, padurarul a refuzat sa comenteze. Ramane ca politistii sa decida daca este sau nu vinovat. Ieseanul pagubit este decis, insa, sa mearga si la Parchet sa depuna plangere impotriva celui pe care il suspecteaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cai ucisi pe camp, intr-o comuna din Iasi