Antena Meniu Search
x

ABOMINABIL! Un arădean MĂCELĂREŞTE un câine cu secera, filmează scena şi postează grozăvia pe Facebook: "Ia să vedem ficăţeii!"

Poliţiştii arădeni au demarat o anchetă, după ce pe un cont de Facebook a fost postat un filmuleţ în care un individ loveşte în mod repetat cu secera cadavrul unui câine. 

Update ora 13:40 - Individul audiat de poliţiştii arădeni a declarat că a hăcuit animalul, care era câine la stână, doar ca să se descompună mai repede. Bărbatul a spus că nu şi-a imaginat că vor apărea atâtea reacţii pe Facebook.

Update ora 13:00 - Suspectul în cazul câinelui lovit violent cu secera se află acum la audieri la IPJ Arad. Individul este de fel din Năvodari, însă acum este cioban la o stână din localitatea Şagu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii arădeni au demarat o anchetă, după ce pe un cont de Facebook a fost postat un filmuleţ în care un individ loveşte în mod repetat cu secera cadavrul unui câine. 

Profilul pe care a fost publicat clipul extrem de violent se numeşte ”Alexandru Mmt Alx” (zis Beleaua), iar despre persoana care deţine acest profil se scrie că locuieşte în Arad şi că a studiat la ”Şcoala Vieţii” şi ”Facultatea De Golani”.

Poliţiştii încă nu au reuşit să stabilească dacă profilul de Facebook este real. 

În filmul postat ieri pe internet apare o persoană care loveşte violent cu o seceră cadavrul unui câine. La un moment dat se aude şi vocea unui bărbat: ”Cât am alergat eu după tine, jegule! (...) Ce ficăţei frumoşi are! Ia să vedem ficăţeii!”.

Sute de internauţi au distribuit postarea violentă şi alte câteva sute au comentat imaginile. 

Reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad au declarat, joi seară, pentru presa locală, poliţiştii au demarat o anchetă pentru identificarea autorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » ABOMINABIL! Un arădean MĂCELĂREŞTE un câine cu secera, filmează scena şi postează grozăvia pe Facebook: "Ia să vedem ficăţeii!"