Antena Meniu Search
x

Un câine veghează zi şi noapte locul unde un student din Iași şi-a pierdut viaţa

Hachiko din Gara japoneză s-a mutat pe marginea unui drum din Iaşi. Andrei a murit şi a rămas. Andrei. În locul unde un tânăr şi-a pierdut viaţa, după un accident rutier, stă acum un câine. Păzeşte altarul făcut de familia băiatului şi, pentru devotament, a primit o cuşcă, mâncare şi numele.

de Redactia Observator

la 08.10.2019, 20:54

Vezi și

Hachiko din Gara japoneză s-a mutat pe marginea unui drum din Iaşi. Andrei a murit şi a rămas. Andrei. În locul unde un tânăr şi-a pierdut viaţa, după un accident rutier, stă acum un câine. Păzeşte altarul făcut de familia băiatului şi, pentru devotament, a primit o cuşcă, mâncare şi numele. Deşi e greu de crezut, spune bunicul tânărului, căţelul nu a fost al lui. Acum, însă, face parte din familie. Şi ar putea fi luat acasă în scurt timp.

17 zile au trecut de când Andrei Holban, un tânăr de 21 de ani, a murit într-un accident pe o şosea din Iaşi, după ce a intrat cu maşina într-un pom. În locul din care a plecat un suflet, a apărut un altul. Care veghează zi şi noapte.

Bunicul lui Andrei a văzut pentru prima dată căţelul, în noaptea în care nepotul lui s-a stins. Stătea lângă maşină. Când şi-a dat seama că nu pleacă, i-a construit o cuşcă şi i-a adus mâncare. Apoi i-a pus un nume.

Îl cheamă Andrei. După cel pe care, se pare, şi-l dorea stăpân. Povestea pare trasă la indigo cu cea a filmului în care un căţel din rasa Akita îşi aşteaptă stăpânul, în Gară, timp de nouă ani, în fiecare zi. La fel ca Hachiko, nici Andrei nu ştie că omul lui nu mai vine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a apărut căţelul rămâne un mister. Andrei era student la Medicină Veterinară, din dragoste pentru animale. Ca să nu-l piardă pe cel care-i veghează fiul, tatăl său, care conduce o firmă de transport, le-a cerut tuturor angajaţilor şoferi să-l îngrijească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un câine veghează zi şi noapte locul unde un student din Iași şi-a pierdut viaţa