Antena Meniu Search
x

Un cal a fugit de acasă şi a mers mai bine de 10 km ca să pască iarba din centru, la Satu Mare

Un cal a fugit de acasă şi a mers mai bine de 10 km ca să pască iarba din centru, la Satu Mare. Stăpânul lui l-a găsit a doua zi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 31.10.2019, 12:02

Un cal a fugit de acasă şi a mers mai bine de 10 km ca să pască iarba din centru, la Satu Mare. Stăpânul lui l-a găsit a doua zi.

Un cal s-a plimbat miercuri prin municipiul Satu Mare şi a fost prins de un cetățean, care l-a legat de un stâlp, ca nu cumva să ajungă pe carosabil. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției Locale și un echipaj al Jandarmeriei. 

Potrivit informațiilor publicate de PresaSM, calul este a unui cetățean din comuna Odoreu, care se află la mai bine de 10 km distanţă de Satu Mare, care se pare că l-a scăpat. Calul a parcurs mai bine de 10 km, de la periferia Odoreului, pe câmp și mai apoi străzi întortocheate, ajungând într-un final până în centrul municipiului Satu Mare.

Este important de precizat că Răzvan Țiplea, un jandarm cu suflet mare și un cunoscut iubitor de animale, l-a luat în grija sa, la ferma din satul Sărătura. Calul a fost revendicat joi de către un cetățean din comuna Odoreu, care s-a prezentat la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi cu un contract de vânzare-cumpărare. După ce i s-a spus să aibă o mai mare grijă față de animal, proprietar și-a recuperat calul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un cal a fugit de acasă şi a mers mai bine de 10 km ca să pască iarba din centru, la Satu Mare