Antena Meniu Search
x

Călătorie de coşmar cu trenul până la mare

Să te duci de la Arad la mare e ca şi cum ai pleca din Bucureşti peste Ocean. Peste 20 de ore au făcut zeci de turişti plecaţi din vestul ţării în concediu, pe litoral

Vezi și

Să te duci de la Arad la mare e ca şi cum ai pleca din Bucureşti peste Ocean. Peste 20 de ore au făcut zeci de turişti plecaţi din vestul ţării în concediu, pe litoral

De două ori mai mult decât ar fi trebuit. Locomotiva care a luat foc la Petroşani a dat peste cap mersul trenurilor. Oamenii se plâng că au stat în căldură, fără să li se spună măcar ce s-a întâmplat.

Scuzele au venit după ce reporterii Observator au cerut un răspuns de la mai marii CFR. În total, 15 trenuri au fost deviate şi o mie de călători, afectaţi. 

O zi şi o noapte au ascultat doar glasul roţilor de tren. Garnitura interegio a plecat la ora 19.00, de la Arad, spre Mangalia. Călătorii ar fi trebuit să ajungă dimineaţă la Constanţa. Doar că locomotiva unui tren marfar a luat foc pe traseu, în judeţul Hunedoara.

Şi aşa a început nebunia. Trenul a fost oprit în Simeria cinci ore. Călătorii povestesc că nimeni nu le-a spus nimic. După "odihna" forţată în halta din Simeria, traseul trenului a fost schimbat prin Braşov. Călătorii povestesc că aerul condiţionat a cedat în anumite vagoane. Aşa că au fost topiţi de căldură. Iar apă au primit abia după ce au trimis o sesizare, la CFR.

Directorii CFR s-au urcat în tren la Bucureşti şi le-au cerut iertare călătorilor. Spun că altceva nu prea au ce să facă.

15 garnituri au fost redirecţionate pe alte rute, iar 1000 de călători au avut de suferit. Reprezentanţii CFR au transmis celor care nu au mai putut să-şi continue călătoria că pot să-şi recupereze banii daţi pe bilete, la cerere. Cei care au stat în tren în prima lor zi de vacanţă trebuie să se mulţumească cu scuzele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Călătorie de coşmar cu trenul până la mare