Antena Meniu Search
x

Călătorie de groază într-un tren personal

S-au scurs clipe de foc de dimineaţă într-un tren personal care circula pe ruta Bucureşti-Feteşti. 80 de călători au crezut că vor arde de vii după ce în garnitura aflată în mers a izbucnit un incendiu

Vezi și

S-au scurs clipe de foc de dimineaţă într-un tren personal care circula pe ruta Bucureşti-Feteşti. 80 de călători au crezut că vor arde de vii după ce în garnitura aflată în mers a izbucnit un incendiu. 

Era 9 şi 45 de minute când s-a dat alarma în trenul personal. Un incendiu izbucnise în al doilea vagon şi, în câteva clipe, fumul gros s-a întins ca o perdea în tot trenul. Până să prindă călătorii de veste, au flăcările au tâşnit.

În tren erau 80 de călători, cei mai mulţi dintre ei navetişti care mergeau la serviciu, în Bucureşti. Cinci dintre ei erau chiar în vagonul care a ars. Speriaţi, oamenii au vrut să sară din tren să scape cu viaţă.

Din fericire, niciun călător nu a fost rănit. Unii oameni şi-au chemat rudele să-i ia, alţii sunt şi acum, în câmp. Un alt tren va veni să-i ia. Nu au fost înregistrate alte întârzieri din cauza incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Călătorie de groază într-un tren personal