Antena Meniu Search
x

Călătorie inedită cu căruţele în inima Transilvaniei

Sunt zile de odihnă şi relaxare pentru cei care au avut inspiraţia să meargă la Băile Tuşnad, în Harghita. 27 de turişti au avut parte de o plimbare prin mijlocul pădurilor pe care cu siguranţă nu o vor uita.

de Redactia Observator

la 18.01.2020, 22:38

Vezi și

Sunt zile de odihnă şi relaxare pentru cei care au avut inspiraţia să meargă la Băile Tuşnad, în Harghita. 27 de turişti au avut parte de o plimbare prin mijlocul pădurilor pe care cu siguranţă nu o vor uita. Căruţele trase de cai i-au dus prin cele mai frumoase locuri ale Transilvaniei. Iar gazdele i-au aşteptat cu specialităţile locului. Slănina pârjolită la foc iute a fost preferata tuturor. 

Zece căruţe trase de cai trec în coloană pe cărările pădurilor montane, pe un traseu de 15 kilometri. 

Sunt pline ochi de turişti dornici să descopere frumuseţile ascunse ale naturii. A nins suficient, cât peisajul să fie de poveste. 

Ca să facă mişcare, turiştii au coborât din căruţe şi au mers pe lângă cai. Şi doar atunci când oboseala şi-a spus cuvântul au făcut un mic popas să bea apă de izvor. 

Pe acelaşi subiect

Apoi au pornit din nou la drum. În câteva ore, au ajuns pe vârful Ascuţit, unde au găsit o privelişte fermecătoare şi mese pline cu bucate tradiţionale. 

Turiştii s-au încălzit în jurul focului şi au gustat şi din slănina rumenită la foc iute. 

Pentru o astfel de călătorie, turiştii au plătit 80 de lei de persoană. Şi au promis că se vor întoarce şi anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Călătorie inedită cu căruţele în inima Transilvaniei