Antena Meniu Search
x

Calugarul homosexual Andrei, viata desfranta in sutana

Ies la iveala detalii necurate despre calugarul care a fugit cu banii credinciosilor. Parintele Andrei, asa cum ii spuneau fratii sai intru credinta, ducea o viata dubla. Monahul era un fost travestit

Vezi și

Cand nu imbraca haine calugaresti, parintele Andrei dansa prin cluburi de homosexuali deghizat in femeie. Isi spunea Cecille del Sol. Din imaginile, filmate acum cativa ani, omul Domnului parea mai degraba ca s-a lasat prada depravarii. Alaturi de alti doi travestiti, facea show intr-o emisiune tv.

In 2010, cand a aflat ca mama sa sufera de cancer, a decis sa ia drumul credintei, lasand in urma trecutul. S-a retras la Manastirea Nicula. Acolo, calugarii l-au tratat ca pe un frate. Ei l-au apreciat pentru cumintenia lui, pentru fraternitatea de care a dat dovada la anastire.

Dupa un an, cand fratii au aflat de viata lui dubla, l-au gonit. Calugarul n-a renuntat la sutana. S-a retras la Schitul Bobota din Salaj.

De la Manastire, parintele Andrei a fugit inainte de Paste cu toti banii adunati de la credinciosi. Nimeni nu stie pe unde s-ar putea ascunde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Calugarul homosexual Andrei, viata desfranta in sutana