Antena Meniu Search
x

Calul, intre legenda si meniu

Subiect intr-un scandal european, carnea de cal devine victima colaterala a comerciantilor mincinosi si a clientilor care n-au stiut ce li se pune in farfurie. Dincolo de etichetele false, multe popoare au in meniu la loc de cinste nobilul animal. Zeci de mii de tone de delicatese din carne de cal sunt savurate anual de gurmanzi in restaurante cu staif. Reporterii Observator au facut un experiment si. surpriza! Multi romani apreciaza gustul fin al produselor din cabalina. Atat timp cit stiu ce mananca!

Vezi și

Subiect intr-un scandal european, carnea de cal devine victima colaterala a comerciantilor mincinosi si a clientilor care n-au stiut ce li se pune in farfurie. Dincolo de etichetele false, multe popoare au in meniu la loc de cinste nobilul animal. Zeci de mii de tone de delicatese din carne de cal sunt savurate anual de gurmanzi in restaurante cu staif. Reporterii Observator au facut un experiment si. surpriza! Multi romani apreciaza gustul fin al produselor din cabalina. Atat timp cit stiu ce mananca!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Calul, intre legenda si meniu